Ultimate Naruto Quiz For True Fans – Harder #2

Share To Your Fellow Anime Friend!!


Being part of everyone’s childhood, Naruto has special place in many people’s heart. This quiz is designed more difficult than the first part and few questions are just puzzles. There are 20 questions in total and you can become a Genin, Chunin, Jonin or Hokage based on your points.

Start Quiz

1) Naruto, Shikamaaru, Kakashi have 0 of this. Itachi, Tsunade, Boruto have 1 of this. Gaara has 2 of this. Hashirama has 3 of this. Madara has 4 of this. How much does Tobirama has based on the above logic?
2. Give an Akatsuki Member containing the letter “Y” in his name?
3. Who wasn’t reanimated by Kabuto among the following?
4. Which of the following animals hasn’t been summoned in a Summoning Jutsu in Naruto?
5. Find the Character connecting the below two pics.
6. Find the Character connecting the below two pics.
7. Who has a Giant Spider as his summon?
8. Identify the character in the negative photo below.

 

9. Identify the character Name using the pic below.
10. If Sand village has 30, Sound Village has 3, Village Hidden by Rain has 21, Village Hidden in the Grass has 15. Then Konoha has ___?

Clue: 1) The event related to this question takes place in Naruto Part 1

11. Find the Naruto Term by solving the following Anagram(Jumbled Letters) – “INUCHOKI”
12. Who is known as “Non Person”?
13. Find the character by solving the following Anagram(Jumbled Letters) – “BESUI”
14. Name the character using the negative picture below.
15. Identify the character using the image below.
16. Sasuke, Danzo, Madara, Nagato, Ao. These characters have something in common between them. Who among the following belongs to this group ?
17. Who said the following quote – “If love is just a word, then why does it hurt so much if you realize it isn’t there”
18. Who doesn’t have Lava release among the following?
19. Fill the missing name in the following list. Kakuzu, Itachi, _____, Nagato, Konan. (Keep Order in mind)
20. Who among the following is the leader of Might Guy when he became Genin?

1. Naruto, Shikamaaru, Kakashi has 0 (zero). Itachi, Tsunade, Boruto has 1(One). Gaara has 2(Two). Hashirama has 3(Three). Madara has 4(Four). How much does Tobirama has?

Answer: 3
Explanation: It refers to the number of siblings each has.


2. Give an Akatsuki Member containing the letter “Y” in his name?

Answer: Yahiko


3. Who wasn’t reanimated by Kabuto among the following?

Answer: Shisui

4. Which of the following animals hasn’t been summoned in a Summoning Jutsu in Naruto?

  •  Turtle
  • Weasel
  • Fox
  • Panda
  • Pig

Answer: Pig


5. Find the Character connecting the below two pics.

Answer: Hashirama Senju
Explanation: Hashira means pillar while Senju means 1000 hands.


6. Find the Character connecting the below two pics.

Answer: Boruto Uzumaki
Explanation: Boruto literally translates to “Bolt” while second pic is a famous pic from the manga “Uzumaki”.


7. Who has a Giant Spider as his summon? 

  • Tayuya
  • Pain
  • Kidomaru
  • Dosu

Answer: Kidomaru

8. Identify the character in the negative photo below.

Answer: Danzo Shimura


9. Identify the character using the clue below.

Answer: Kabuto
Explanation: This is a Kabuto helmet and Kabuto means “Helmet” too.


10. If Sand village has 30, Sound Village has 3, Village Hidden by Rain has 21, Village Hidden in the Grass has 15. Then Konoha has ___?

Answer: 72.
Explanation: Number of people who attended the Chunin exams from each village.


11. Find the Naruto Term by solving the following Anagram(Jumbled Letters) – “INUCHOKI”

Answer: KUNOICHI


12. Who is known as “Non Person”?

  • Raza
  • Mu
  • Third Raikage
  • Gengetsu Hozuki
  • Yagura Karatachi

Answer: Mu


13. Find the character by solving the following Anagram(Jumbled Letters) – “BESUI”

Answer: EBISU


14. Name the character using the negative picture below.

Answer: Tsunade


15. Identify the character using the image below. 

Answer: Pain or Nagato


16. Sasuke, Danzo, Madara, Nagato, Ao. These characters have something in common between them. Who among the following belongs to this group ?

  • Itachi
  • Kakashi
  • Shisui
  • Orochimaru
  • Neji

Answer: Kakashi
Explanation: All the people in that group had a Eye transplanted to them.


17. Who said the following quote – “If love is just a word, then why does it hurt so much if you realize it isn’t there”

  • Sakura
  • Gaara
  • Naruto
  • Tsunade
  • Nagato

Answer: Gaara


18. Who doesn’t have Lava release among the following?

  • Mei Temura
  • Kurotsuchi
  • Son Goku
  • A

Answer: A


19. Fill the missing name in the following list. Kakuzu, Itachi, _____, Nagato, Konan. (Keep Order in mind)

Answer: Deidara
Explanation: Order in which the Akatsuki members died.

20. Who among the following is the leader of Might Guy when he became Genin?

  • Choza Akimichi
  • Inoichi Yamanaka
  • Shikaku Nara
  • Shibi Aburame
  • Dabato Gekko

Answer: Choza Akimichi 



Check Anime Merch from Animemangatalks ❤️

Check out Merchandise Designed by me. It will help greatly to maintain this blog. The shop is hosted on redbubble.com.


*See Prices and Fees on Redbubble.com



Share To Your Fellow Anime Friend!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

animemangatalks.com is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to Amazon.com. We may earn a commission when you buy through links on our site.